WAT IS GEHANDICAPTEN-TENNIS 

G-tennis is tennis voor mensen met een verstandelijke handicap. G-tennis is er op alle niveaus en kan gespeeld worden op alle ondergronden. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop, het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de speler.INDOOR G-TENNIS

In de winter wordt er nauwelijks iets georganiseerd voor de G-tennissers. De lage temperatuur in de winter stimuleert niet het plezier tijdens trainingen en toernooien. Als er wel getennist wordt, is dit vaak in een tennishal (indoor). Helaas is dit erg prijzig.
Oudetennisballen.com sponsort daarom o.a. de huur van de binnenbanen. Voor elke ingezamelde of verkochte bal gaat er een deel naar het indoor G-tennis, zodat er in de winter meer getennist kan worden. 


INDOOR G-TENNIS TOERNOOI 2018
In januari 2018 hebben wij ons 3e indoor toernooi mogen organiseren wederom met Floortje Voets. Dit jaar was het thema de olympische spelen. 
 
            

Bekijk hieronder voor het super punt tijdens het Indoor G-toernooi 2018!!


INDOOR G-TENNIS TOERNOOI 2017

In Februari 2017 hebben wij samen met Floortje Voets van Flevo Tennis het Indoor G-tennis toernooi georganiseerd. Ondanks de sneeuw buiten was het binnen gezellig warm. Dit jaar hebben wij het tennispark omgetoverd naar Asian Delight.


   

 

HALCONTRACT – GEHANDICAPTENTENNIS 2016 - 2017

Oudetennisballen.com tekent het 1e Hal huurcontract bij B.L.T.C Bastion Baselaar. Door de handtekening is het voorgenomen doel van dat jaar bezegeld, namelijk het financieren/faciliteren van ‘gratis’ indoor tennisbanen voor een reeks van tennistrainingen voor het G-tennis winterseizoen 2016-2017.

  
Wij danken de tennisclubs en tennisscholen in België en Nederland waar wij oude tennisballen mogen inzamelen. En natuurlijk alle klanten die de afgelopen tijd het vertrouwen in ons hebben gehad en een bestelling hebben geplaatst. Wij hopen in de toekomst op meer plekken in het land indoor tennisbanen te kunnen faciliteren voor dezelfde doelgroep.
INDOOR G-TENNIS TOERNOOI 2016

In januari 2016 heeft ons éérste Indoor G-tennistoernooi plaatsgevonden. Dit is georganiseerd door Floortje Voets en Oudetennisballen.com. Met ongeveer 50 deelnemers was het een ontzettend geslaagde dag. Het team Wimbledon is kampioen geworden van het ‘Het Bossche Grand Slam toernooi’.

     

   
NOTE: Wegens privacy redenen zijn de foto’s aangepast.

 

ANDERE GOEDE DOELEN

Oudetennisballen.com reserveert altijd een deel van de voorraad oude ballen voor verschillende goede doelen.
Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een email naar info@oudetennisballen.com