Over Ons

Oudetennisballen.com

Wij zijn gespecialiseerd in oude tennisballen en proberen de schakel te zijn tussen de tennissport en de zoektocht naar tweedehands tennisballen. Wij zijn hierbij actief door heel Nederland en België. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Wij vinden dat er te veel tennisballen zomaar worden weggegooid terwijl iemand anders er juist heel blij mee is. Wij vinden letterlijk vele tennisballen in de prullenbakken op tennisparken en dat is zonde en niet milieuvriendelijk. Daarom zetten wij ons in om de levensduur van een tennisbal te verlengen en hiermee mensen buiten de tennissport blij te maken. 

  • Top kwaliteit ballen
  • Bij elke aankoop ondersteun je het indoor G-Tennis
  • Geef een nieuwe bestemming aan een weggegooid product.

Ons motto:


Geef oude tennisballen een tweede leven

Al onze tennisballen hebben hun eerste leven gegeven voor de tennissport, nu gaan ze voor een tweede leven. Help je ons mee?

Onze bezoekers

“Wat super dat ik jullie heb gevonden, nu hoef ik niet meer heel internet af te speuren voor oude ballen voor mijn 3 honden.�

Annemarie, Breda

“Wij hadden op ons park nog veel oude ballen liggen. Wij zijn blij dat jullie ze goed kunnen gebruiken, want weggooien vonden wij zo zonde! Succes er mee.�

Hans, Utrecht